sâmbătă, 5 ianuarie 2008

prietenie baiat-fata...:D

Am avut mereu de comentat atunci cand mi se spunea ca nu exista asa ceva si incercam sa gasesc cat mai multe argumente, numai ca.... numai ca mi s-a intamplat sa cunosc un baiat/barbat (prietenul din poveste). O perioada frumoasa in care radeam mult, subit capatasem un simt al umorului, puteam sa vorbesc depre orice fara sa ma simt jenata....ce mai toate bune si frumoase...numai ca.....povestea s-a terminat nu dupa 3 zile ci dupa ceva vreme, dar in 5 zile a avut loc "ruperea". E o poveste reala asa ca si timpul sufera, capata alte proportii.De ce s-a terminat...hmmm...o alta mancare de peste :).
Asa ca acum ...realizez ca nu prea exista prietenie intre un baiat si o fata.Sau poate ca intr-o lume perfecta, in care oamenii nu fac greseli stupide sau se tem de consecinte ar exista.Dar, cum noi nu traim intr-o astfel de lume...stim cu totii deznodamantul.
Morala:cu toate ca ne lovim de toate tocurile si toate usile refuzam sa purtam ochelari sau sa ne trezim.Asta e, suntem foarte caposi si atotstiutori.Si nu prea stim cum sa ne pastram prietenii in momente in care mai exista si tensiuni ciudate prin eter....Noi sa fim sanatosi ca in rest nu conteaza, parca asa era :)
Partea buna, stii cu ce te confrunti data viitoare si vei avea o senzatie de deja-vu.

2 comentarii:

Paul spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
cireseamare spunea...

totul e ireversibil :)